Menu Sluiten

Fietsles bij Allekanten

Nederland is bij uitstek het grootste fietsland ter wereld. In Nederland zijn bijna 23 miljoen fietsen en 33 duizend kilometer aan fietsroutes.

Voor veel Hagenaars is fietsen dan ook ontzettend belangrijk en stappen elke dag op de fiets om naar hun werk, sportclub, supermarkt of andere afspraken toe te fietsen. Naast dat het praktisch is, is het ook nog eens een hele efficiënte manier om aan je gezondheid te werken. Ook bespaart fietsen je natuurlijk ook een hoop geld aan openbaar vervoer, scooter of auto.

Omdat nog niet alle Hagenaars kunnen fietsen bieden wij fietslessen aan zodat iedereen kan genieten van de vele voordelen van fietsen. In 10 weken leren volwassenen en senioren fietsen. We werken met kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers en lesfietsen zijn aanwezig voor gebruik. Jaarlijks volgen tientallen vrouwen de fietslessen in Bouwlust en halen hun fietscertificaat.

In februari werden de certificaten uitgereikt door niemand anders dan Robert van Asten. Voorafgaand maakten we een kort rondje door de wijk.

De volgende groepen zijn ondertussen al halverwege de cursus en kunnen vanaf volgende week met de fietscoaches de wijk in. Altijd heel erg spannend voor ze!

Meer weten over de fietslessen voor jezelf of iemand die je kent? Neem vrijblijvend contact op met de Buurtsportcoach via email of bel/app 06-22620442