Menu Sluiten

Vitaliteitsdag Escamp

Benieuwd naar uw huidige gezondheidssituatie? Laat gratis uw gezondheid checken tijdens de Vitaliteitsdag in Escamp op 14 mei

Sportief Plus organiseert dit jaar 8 Vitaliteitsdagen in Den Haag. Op 14 mei is stadsdeel Escamp aan de beurt. Tussen 10:00 en 16:00 uur kunt u terecht voor een gratis gezondheidscheck. De vitaliteitbegeleiders van Sportief Plus en andere professionals uit de wijk waaronder de Buurtsportcoach staan klaar om niet alleen de gezondheidscheck te doen maar ook om u te adviseren over leefstijl, voeding en bewegen. Daarnaast kunt u ook meedoen met verschillende beweegworkshops. De gezondheidscheck bestaat uit onder andere uithoudingsvermogen, kracht, balans, bloeddruk, cholesterol en nog veel meer. De resultaten krijgt u mee op een vitaliteitskaart.

Locatie: Budo Sportcomplex Lu Gia Jen
Plaats: Escamp, Den Haag
Datum: 
Zaterdag 14 mei 2022

Aanmelden:

Blok 1: 10:00 t/m 12:00 uur

Blok 2: 12:00 t/m 14:00 uur

Blok 3: 14:00 t/m 16:00 uur

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website Vitaliteitsdagen Haaglanden
Liever persoonlijk contact? Neem gerust contact op met Stephan Stam via email of bel 06 28 54 18 94