Menu Sluiten

Senioren Fit bij SV Erasmus

De beweegactiviteit Senioren Fit bij SV Erasmus is een enorm succes! Gestart met 6 deelnemers uit de wijk in 2020 en ondanks alle maatregelen van de afgelopen 2 jaar is de groep gegroeid tot 23 deelnemers.

Het is ontstaan doordat SV Erasmus meer wil betekenen voor de wijk. Mede door de corona periode en het advies voor ouderen om te blijven bewegen heeft SV Erasmus zijn complex beschikbaar gesteld voor deze
doelgroep. In samenwerking met de Buurtsportcoach en de ouderenconsulent van Wijkz is er in 2020 gestart met een klein groepje van 6 deelnemers. De beweeglessen worden verzorg door Sylvana en Mounaim van WSDH en samen met de deelnemers hebben zij er een groot succes van gemaakt.

“Wil, Yvonne en Sandra hebben aardig hun best gedaan om de lunch in paasstijl aan te kleden. De lunch werd aangeboden door het Haags Sportkwartier.”

Het is een hechte groep geworden en dat onderstreept het sociale aspect van samen sporten en bewegen. Vorig jaar heeft de groep zelf een High Tae georganiseerd en deze maand hebben enkele dames uit de groep een paaslunch georganiseerd. Voor de lunch werd de groep getrakteerd op een aerobics lesje van ROC Mondriaan studente Mayar. Voor Mayar was de beweegles tevens haar examenles.

“Na afloop van de lunch is het wel leuk om dan met z’n allen op de foto te gaan in de T-shirts die zijn aangeboden door het Haags Sportkwartier.”

Senioren Fit is elke woensdag van 10.00 tot 11.00 uur bij SV Erasmus.