Menu Sluiten

Bewegen Werkt Programma

Het Bewegen Werkt programma is voor alle Hagenaars die graag in beweging willen komen en hun leefstijl willen verbeteren.

Je kan meedoen aan Bewegen Werkt wanneer je graag wil werken aan je fitheid, gezondheid en leefstijl en als je een minimum inkomen of uitkering hebt. Binnen Bewegen Werkt ga je onder begeleiding van de Bewegen Werkt coach aan de slag met mogelijkheden om actief en gezond te blijven.

Dit is een programma waarbij je 3 maanden, 2 keer per week samen met andere mensen gaat bewegen, ontspannen, plezier maken, successen ervaren en oefenen met nieuw gedrag. Denk aan beweegactiviteiten in de gymzaal, fitnessruimte, wandelen, fietsen en veel andere dingen. We kijken samen naar wat je wél kan en passen activiteiten hierop aan. Iedereen kan meedoen, ook mensen met uiteenlopende klachten. Onze goed opgeleide coaches vinden het een uitdaging om je hierbij te helpen. En er is ook aandacht voor leefstijl. We gaan het hebben over onder andere voeding, bewegen, ontspannen en slapen. Je doet veel kennis en inzichten op. Tijdens de bijeenkomsten is er ook altijd tijd om samen een kop koffie of thee te drinken ervaringen te delen

Voor wie?
Voor alle Hagenaars die hun leefstijl willen verbeteren.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Buurtsportcoach Jimmy via E-mail, het WhatsApp icoon rechts onder of bel 06 – 39270879