Menu Sluiten

Go Go Den Haag Strippenkaart

Werk aan je gezondheid en kom in beweging met de Go Go Den Haag strippenkaart!

Met de Go Go Den Haag strippenkaart kies je uit verschillende beweegactiviteiten bij jou in de buurt. Je kunt de activiteiten gratis uitproberen, om te ontdekken wat echt bij jou past. Heb je zes activiteiten gedaan, dan ontvang je een sportief pakket, waarmee je (ook thuis) in beweging kan blijven. 

De Buurtsportcoaches helpen je een activiteit te vinden die echt goed bij je past én bij jou in de buurt is. En omdat samen bewegen nu eenmaal een stuk gezelliger is, brengen we je in contact met mensen die net als jij (weer) in beweging willen komen. Stapje voor stapje, in jouw eigen tempo.   

Voor wie is de Go Go Den Haag strippenkaart?
De strippenkaart is bedoeld voor volwassenen en senioren die nog niet wekelijks deelnemen aan een sport- of beweegactiviteit.

Help jij mee?
We willen zoveel mogelijk Hagenaars die nu nog niet voldoen aan de beweegrichtlijn bereiken. Help jij mee de Go Go Den Haag strippenkaart onder de aandacht te brengen? Iedereen die enthousiast is om mee te doen en inwoner is in de wijk Bouwlust/Vrederust kan aan de Buurtsportcoach gekoppeld worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Buurtsportcoach via telefoonnummer 06-22620442 of per email