Menu Sluiten

Over de Buurtsportcoach

Lieneke, Buurtsportcoach

Sinds mei 2022 ben ik actief als buurtsportcoach in Bouwlust/Vrederust.

Vanuit verschillende functies, voorheen als psychomotorisch therapeut en (leefstijl)coach ben ik erg geïnteresseerd in wat mensen beweegt en motiveert. Ik ben ervan overtuigd dat oprecht contact, aandacht voor elkaar, maatwerk en plezier belangrijk zijn om een stapje te zetten richting gezond(er) gedrag.

Vragen en verhalen horen, creatief meedenken, inspireren en adviseren om kleine stappen te maken doe ik graag. 

Dingen doen die plezier geven, gezonde(re) leefstijl, buiten zijn, bewegen en ontmoeting zijn voor mij heel belangrijk! 

Verder werk ik bij een andere organisatie als projectleider leefstijl voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke aandoening. Bezig zijn met leefstijl en gedragsverandering voor verschillende doelgroepen vind ik erg boeiend. 

Naast mijn werk ben ik graag aan het sporten, buiten, lezen, bezig met gezonde leefstijl.