Menu Sluiten

Over de Buurtsportcoach

Casy el Bouhnani, Buurtsportcoach

Casy is in mei 2019 van start gegaan in Moerwijk/Morgenstond en sinds januari 2020 is zij actief als Buurtsportcoach in de Rivierenbuurt/Stationsbuurt en Bouwlust/Vrederust (vanaf juli 2020). Naast haar werk als Buurtsportcoach studeert zij Psychosociaal Counseling. Ze weet als geen ander wat regelmatig bewegen doet voor lichaam en geest en wil anderen daar graag bij helpen. Haar doel als Buurtsportcoach is mensen een stap verder te helpen om hun doelen te behalen door letterlijk in beweging te komen.

Zelf doet zij ook veel aan beweging, ze gaat regelmatig naar de fitnessschool en volgt zelf al jaren BBB lessen. Ook is zij een grote fan van hiken.

De wereld draait niet om mij of jou, het is aan ons om de wereld draaiende te houden – Casy

Shireen Lieuw, Buurtsportcoach

Eind november 2020 is Shireen bij Bewegen Werkt gestart als Buurtsportcoach Bouwlust/Vrederust. Zij is gemotiveerd om bewustwording te creëren voor een gezonde leefstijl bij mensen die het nodig hebben. Tijdens de opleiding Sportkunde heeft zij veel tools meegekregen om te coachen en mensen te motiveren om te bewegen. Shireen heeft twee jaar gewerkt als Sport- en beweegcoach bij Humanitas DMH en is ook bezig met haar eigen onderneming als personal trainer voor een specifieke doelgroep. Het is belangrijk om niet alleen lichamelijk in balans te zijn maar ook geestelijk. De combinatie van bewegen en ontspanning zijn de key voor een vloeiende energie in het lichaam. Dansen is haar passie en fitnessen doet zij regelmatig in de sportschool of buiten.