Menu Sluiten

De eerste Vitality Club van Den Haag

Als deelnemer kunt u op de aangegeven dag en tijdstip mee sporten in de buitenlucht. Er is geen verwacht niveau om te bewegen. Elke oefening of spel kan op eigen niveau worden uitgevoerd. Het doel van Vitality Club is mensen gezond en gelukkig oud te laten worden. De beste manier is door samen te sporten.

Na afloop is er de gelegenheid om na te praten met een kopje koffie of thee in Wijkcentrum Bouwlust.

De Vitality Club in Bouwlust is georganiseerd in samenwerking met ouderenconsulenten Margo en Els van Mooi Welzijn.

Lijkt het u leuk om mee te doen? Kom op vrijdag om 10.00 uur naar het sportveld naast Wijkcentrum Bouwlust (Eekhoornrade 215, Den Haag) of neem contact op met Buurtsportcoach Casy via onderstaande WhatsApp knop of bel 06-22620442