Menu Sluiten

Afscheidsbericht Stagiaire Shanna

Deze week heb ik mijn laatste stagedag gehad in Bouwlust/Vrederust bij de Buurtsportcoach en ik kijk terug naar een mooie tijd.

Het is wel grappig hoe het is begonnen al zeg ik het zelf,  ik ben een student van ROC Mondriaan en volg de opleiding Lifestyle, Sport en Bewegen met het keuzedeel ouderen. Dit betekend dus dat ik een stageplek moest gaan zoeken wat in het teken staat van bewegen met ouderen. Door Corona kon ik lastig een stageplek vinden maar via mijn werk ben ik met Casy in contact gekomen!
Ik werk namelijk naast mijn studie voor Streetsport op de Haagse Playgrounds als sportleider voor kinderen. Buurtsportcoach Casy was net in die tijd een samenwerking aangegaan met Streetsport, en zo zijn we op een middag in contact gekomen en werd een toevallige ontmoeting een sollicitatie gesprek en wilde Casy mij gelijk aannemen.

Ik heb de stage ervaren als heel leerzaam, zo mocht ik zelf ook veel toevoegen aan de beweeglessen en kreeg ik de gelegenheid om de beweeglessen over te nemen en ook om mijn eigen creativiteit in te zetten. Dat was zeker belangrijk tijdens de Lockdown om deelnemers toch op afstand in beweging te houden. Hier kwam ook een stukje zelfstandigheid in voor.

Tijdens mijn stage heb ik danslessen aan dames gegeven bij Allekanten, Walking Football met de heren bij SV Erasmus, Wandelestafettes met de Vitality Club tijdens de Lockdown en ook stoelfitness. Kortom ik heb genoten van deze stageperiode en ik heb ook genoten van de mensen die ik heb leren kennen. Het zijn allemaal super leuke lieve mensen met allemaal een mooi verhaal!

Bedankt Casy voor de mooie stageperiode, ik heb veel van je geleerd. En iedereen waarmee ik samen heb gewerkt ook erg bedankt voor de leuke tijd.


Shanna Zitman
Assistent Buurtsportcoach 2020/2021